Поредното JUMBO предизвикателство е изпълнено! Нашите партньори от веригата магазини отново ни се довериха за реализирането на външна реклама, този път за обект в София, кв. Дружба 2. Извършихме подмяна на стара рекламна визия на витрините с нова такава, за да придадем идентичност на обектите от различните градове в страната.

Цялостно облепяне на витрини и прозорци с рекламна графика

По протежение на сградата на магазина, която се отличава с големите си размери, апликирахме самозалепващо фолио 3M IJ35 с новата рекламна визия на JUMBO. Брандирахме витрините от двете страни на магазини с над 120 кв.м фолио, както и прозорците на самия вход, за облепянето на които бяха необходими още 20 кв.м. Цветният и закачлив дизайн пресъздадохме с помощта на висококачествен пълноцветен печат в нашата специализирана работилница.

Материали с доказано качество за дълготрайна визия

При изпълнението на всеки проект, без значение дали става дума за обемни букви, табели или рекламно фолио за автомобили или витрини, винаги залагаме на материали от водещи производители, доказали своето качество. Такива са и фолиата на американската компания 3M, които използваме вече повече от 25 години. Медия Дизайн е и 3M оторизиран производител – гаранция за качествено изпълнение на рекламите.

За витрините на JUMBO използвахме фолио за печатна графика 3M Scotchcal IJ35 със съответния гланц ламинат за устойчивост на графиката. Фолиото е идеално за облепяне на витрини и други глади повърхности, с отлична издръжливост и реални и живи цветове.


Вижте още: Фолиране на витрини с рекламно фолио за магазин JUMBO Пловдив



Клиент: JUMBO – Цариградско шосе


Дата: Фервуари 2024 


Гаранция: 3 години


Град: София