Във ветеринарен център КаВЕТ ще намерите всичко необходимо за Вашите домашни любимци. Центърът разполага с ветеринарна амбулатория и фризьорски салон, в който ще се погрижат за добрия външен вид на Вашия домашен любимец. На разположение е и зоомагазин, предлагащ висококачествени храни и аксесоари. На Рекламна агенция Медия Дизайн бе поверено заданието за цялостно брандиране на търговски обект – Ветеринарен център КаВЕТ.

Брандиране на търговски обект КаВЕТ

При брандиране на търговски обект КаВЕТ, на първо място изработихме 3 несветещи табели от еталбонд, които инсталирахме в различните части на обекта. Те са облепени с фолио. След това, създадохме една светеща табела с лице от плексиглас и алуминиеви профили, която да обозначава клиниката дори през тъмната част на денонощието. Тя е осветена с качествени и надеждни модули от корейския производител G.O.Q LED.

За да създадем цялостна визия, но също така да не ограничаваме достъпа на светлината, брандирахме витрините с перфо фолио с напечатани графики. Погрижихме се ветеринарният център да бъде разпознаваем и открояващ се, но в същото време без да се отклоняваме от главната идея.

Опит и доказано високо качество

Една от най-ефективните реклами е именно цялостно брандиране на заведения и търговски обекти. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с богат асортимент от изделия, които да презентират Вашия бизнес. Вече над четвърт век превръщаме идеите в реалност и побеждаваме и най-сложните и нестандартни проекти. Освен това, използваме здрави, устойчиви и трайни материали, които Ви гарантират спокойствие години.


Клиент:  Ветеринарен център КаВЕТ


Дата:  Януари 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив