Japan Tobacco International е една от водещите тютюневи компания в света. Стъпва на българския пазар през 2005 година. От тогава насам държи високи позиции и успява да посрещне нуждите на своите многобройни клиенти на територията на цялата страна. За тях от рекламна агенция Медия Дизайн изработихме светеща табела с винилно лице.

Алуминиеви профили за устойчиви инсталации

Неведнъж сме залагали на алуминиеви профили за изпълнението на различни рекламни изделия. Те са изключително здрави и устойчиви и безспорно осигуряват дълъг живот на светещите табели. Тяхната конструкция не се променя с времето и не се влияе от никакви метеорологични промени. За да се съобразим с дизайна на обекта, боядисахме профилите в черно. Това придаде на инсталацията стил и елегантност.

3M Panagraphic III – винилни платна с безброй възможности

За рекламната графика избрахме винилно платно 3M Panagraphic III  за директен широкоформатен печат.

3M Panagraphic винилни платна са изключително гъвкави и лесни за монтаж. Въпреки това, след като веднъж са поставени, те не се отпускат или свиват при промяна на температурните стойности или при влага. Структурата им е подсилена с капронови нишки, което осигурява допълнителна здравина и устойчивост. Тези качества ги правят напълно подходящи за дългосрочни рекламни инсталации. Освен всичко, те са с перфектна покривност на печата. Това позволява създаването на ефектни и разнообразни графики, с които нашите клиенти да привличат по-голям интерес към своя бизнес или услуга. А най-голямото им предимство се крие във възможността за изработване на реклами с неограничен размер.

Изпълнена по този начин, рекламата остава напълно непроменена за дълги години.


Клиент: Japan Tobacco International


Дата:  Март 2010


Гаранция: 3 години


Град: Варна