Mr. Boba е магазин, посветен на автентичното Bubble Tea изживяване. Предлага над 40 вида напитки, както и повече от 15 разновидности Popping Boba за експлозия от вкус. В Mr. Boba може да се опита и прясно приготвена тапиока. Не пропускайте и специалните Bubble Tea напитки, които са запазена марка на магазина.

Брандирахме обекта на ул. „Евлоги Георгиев“ 1 със светещи табели и рекламно фолио на витрините. Получи се свежа и атрактивна външна реклама, която ясно отличи магазина и привлече вниманието на минувачите в пешеходната зона в центъра на Пловдив.

Светещи табели украсиха входа

Инсталирахме светещи табели от вътрешната страна на стъклената витрина, които представят Bubble Tea. Профилите им са фини и елегантни и пасват идеално за това приложение. С яркото и енергийно-ефективно LED осветление, изображенията на бъбъл напитките и надписът грейнаха.

Отвътре, точно над входната врата, поставихме и табела с алуминиеви страници с логото на Mr. Boba. Лицето ѝ е облепено със специализирано фолио за блокиране на светлината, за да светят само надписите. Тази табела е ключов елемент от цялостната рекламна визия на магазина и несъмнено няма да бъде пропусната от клиентите, не само заради разположението, а и заради впечатляващия вид. Служи перфектно като имиджова реклама.

Облепяне на витрини с рекламна графика

Поставихме и реклама от фолио на витрините, която допълни визията на магазина. Тя е със закачлив дизайн, който включва изображения на различни вкусове Boba, предлагащи се в обекта. Използвали сме фолио за печат 3M с матов ламинат за предпазване на графика и по-висока трайност. Дизайнът е реализиран чрез съвременна 10-цветна технология за солвентен печат за наситени и реалистични цветове.


Клиент: Mr. Boba


Дата: Февруари 2024


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив