В Естетичен център Гюдюлева ще Ви предложат процедури и терапии за лице и тяло с безкомпромисно качество. Специалистите там използват най-съвременните клинично доказани материали, методи и апаратура, смятани за „златния стандарт“ в световната естетика.

От естетичния център се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на елегантна реклама, която да приветства техните клиенти.

Елегантни релефни букви за Естетичен център Гюдюлева

Създадохме релефни букви тип сандвич, с които да придадем атрактивен и елегантен вид на естетичния център. Изделията са изпълнени от 10мм прозрачен плексиглас и 3мм зелен. Нашият екип ги монтира директно на стената, като се съчетаха отлично с модерния интериор на обекта. Полученият резултат пресъздава усещането за естетика и качество, което центърът заслужава.

Обемни релефни букви

Този тип обемни букви имат много предимства. На първо място изглеждат красиво и са подходящи за имиджова реклама. Освен това, за създаването им се комбинират два материала, което създава допълнителен ефект. Инсталират се лесно дори и от непрофесионалисти, благодарение на висококачествените двойнозалепващи листове на 3M.

Подходящи са за всякакъв тип обекти, поради многото различни възможности за тяхното изпълнение.



Клиент:  Естетичен център Гюдюлева


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив