През годините от Reward Gateway са се доверявали многократно на Рекламна агенция Медия Дизайн. Изпълнявали сме много задания за рекламни изделия за тях, като тези светещи обемни букви за интериора на техен офис в град Пловдив.

Светещи интериорни обемни букви

Изделието е изработено с лице и страници от бял плесиглас. Буквите CHILL светят с топла светлина напред и настрани, като създават допълнителен уют в стаята за почивка на персонала. Използвахме надеждни и качествени LED модули G.O.Q LED с чип на Samsung. Заради естеството на помещението LED осветлението бе инсталирано и с димер.

Офисът на Reward Gateway е отличен пример, че обемни букви успяват да грабват вниманието не само при при външна реклама, но и като интериорен акцент.

Трайна реклама на добра цена

Рекламните изделия от плексиглас са масов и предпочитан избор, заради добрия си вид и изгодна цена. Самият материал позволява изработката на по-фини детайли, което още един голям плюс.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана ПВЦ и плексиглас работилница, в която нашият екип изработва рекламните букви. Опитните ни професионалисти се грижат да получите елегантен и траен продукт, който да Ви служи дълги години напред.


Клиент: Reward Gateway


Дата: Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив