Едно от добре познатите заведения на жителите от кв. Кючук Париж – кафе Камео Пловдив, освежи фасадата си с чисто нови обемни букви. Елегантният надпис е светещ и вечер впечатлява с ярко бялата си светлина. Буквите Cameo Club са атрактивни и денем, когато изпъкват на графитената основа с ефектния си шрифт и прецизна изработка.

Букви от плексиглас за кафе Камео Пловдив

Светещите обемни букви са изработени изцяло от плексиглас – бял за лице и черен за страници. Буква „О“ е изработена с по-нестандартна форма, както логото на заведението. Върху лицето и е апликирано черно блокаут фолио, за да може да светят само точно определени елементи. Целият надпис свети насочено само напред в бяла светлина, а около буквите се получава нежно сияние. Монтиран е директно на фасадата на заведението.Обемните букви от плексиглас са здрави и трайни, при това дават възможност да се изработят и по-фини детайли. Препоръчително е да се използват за надписи с дължина на буквата до 80 см, с цел да се избегне неестетичното снаждане на лицата, което впоследствие може да доведе до неизправности в инсталацията.

Ярко, ефективно и надеждно осветление

За да осигурим дълготрайност на светещите букви на кафе Камео Пловдив, ги осветихме с мощните и едновеременно ефективни светодиодни модули G.O.Q. LED. Те гарантират ярко и надеждно светене на рекламните букви на заведението и им осигуряват 3 години пълна гаранция.

Изработените чрез тази технология светещи букви за кафе Камео Пловдив изглеждат като едно малко бижу на фасадата, което привлича погледите както на преминаващите пешеходци и автомобили, така и на редовните посетители.


Клиент:  Cameo Club


Дата:  Юли 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив