West Café в Мол Плаза Пловдив вече посреща своите клиенти с елегантен рекламен вид, изцяло тематичен и в синхрон с представяното от марката качество. От ръководството се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на светещи рекламни изделия.

Светещи обемни букви и лого за West Café в Мол Плаза

Рекламното изделие за West Café бе изработено с лице и страници от плексиглас. Върху тях облепихме висок клас транслуцентно фолио 3M Scotchcal 2330. Светещите обемни букви и лого осветихме с качествени и трайни LED модули от доказан и надежден производител – G.O.Q LED. Изпозването на висок клас светодиоди удължава живота на всяко рекламно изделие. Друго сериозно тяхно предимство е, че намаляват разхода на енергия поне 8 пъти.

Нека Ви забележат

Лесно може да привлечете вниманието към Вашия бизнес с обемни букви. Те са едни от най-атрактивните изделия за външна реклама. Фактът, че са триизмерни ги прави лесно забележими, а когато са и осветени е невъзможно да останат незабелязани.

Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години опит в изработката на външна реклама от всякакъв тип. Що се отнася до изграждането на завършена рекламна визия, екипът ни може да Ви предложи идеи за цялостно брандиране на заведениe, с които да постигнете този ефект.


Клиент: West Café


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив