Древният български град Луковит се намира в Община Ловеч. Той е бил дом на траки, римляни и българи. Градът е разположен на двата бряга на Златна Панега. Част от невероятните забележителности, които могат да се разгледат в района са – каньонът на река Златна Панега, Геопарк „Искър-Панега“ и пещера „ Проходна“. Любопитен факт, е че град Луковит е домът на първата „ВЕЦ“ централа в страната.

Обемни букви Луковит – 120 години

През настоящата година град Луковит отбеляза 120-тата си годишнина от обявяването на селището в град. Рекламна агенция Медия Дизайн успя да се включи в подготовката за празненството им като изработи обемни светещи букви. Масивното изделие, гласи „120 години град Луковит“.

Страниците на обемните букви са изработени от алурапид. Използването на алурапид осигурява пълна стабилност на монтираната инсталацията. Профилите от този материал защитават от проникването на влага и прах, като изолират самата буква. Устойчиви са дори и при тежки метеорологични условия. Лицето на обемните букви е изпълнено от висококачествен плексиглас. За да се съобразим с класическия син цвят за град Луковит, облепихме цветните букви за града с фолио за светеща реклама на американските производители 3M.

За осветлението на обемните букви, използвахме светодиодни модули на корейските производители G.O.Q. LED. Благодарение на тях постигнахме силно, ярко и равномерно осветяване. Те също се открояват с дългия си експлоатационен живот. Тежките метеорологичните условия за тях не биха били предпоставка за проблем. Буквите вече привличат вниманието както на жителите, така и на посетителите и туристите, които посещават Луковит.

За нас, рекламна агенция Медия Дизайн бе чест да се включим в този така важен за града празник!


Клиент:  Община Луковит


Дата:  Ноември 2017


Гаранция: 3 години


Град: Луковит


Подобни проекти