Жилищният комплекс Грийн Плейс – Green Place e модерно съчетание между лукс и комфорт. Изграден е от висококачествени и иновативни материали на водещи фирми в строителния бран. Разположен на ул.“Знаме“ № 4 в град Пловдив. Състои от 6 жилищни секции с два до три апартамента на етаж. Предлага разнообразни по квадратура студия, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.

Обемни букви и лого от плексиглас – Green Place

За Жилищен комплекс Green Palace в град Пловдив изработихме несветещи обемни букви, които инсталирахме върху сградата. Те са създадени в интересни и привличащи вниманието цветове, също като логото на комплекса.

Обемните букви от плексиглас са предпочитан избор, заради тяхната универсалност. Материалът позволява пресъздаването на фини детайли, като в същото време изглежда отлично и е на изгодна цена.

Доказан професионализъм

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана ПВЦ и плексиглас работилница, в която се извършва целият процес по производството на рекламните изделия. Там, нашите опитни професионалисти се грижат да изпипат всичко до най-малкия детайл, създавайки функционална и елегантна реклама за Вашия бизнес.


Клиент: Жилищен комплекс Green Place


Дата: Август 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив