Неписан закон е да се използват рекламни тотеми за бензиностанции, тъй като размерът им позволява ясно да бъдат забелязани. Денем или нощем, изделията предоставят нужната информация за горива, стоки и предлагани услуги. Рекламна агенция Медия Дизайн създаде и монтира светещ тотем за Гранит М.

Рекламен тотем Гранит М

Практика е, тотемите да се изработват с метална носеща конструкция, която издържа на неблагоприятни климатични условия като дъжд, сняг и вятър. Изделието, което създадохме за Гранит М е осветено с LED модули от доказаната корейска компания G.O.Q LED. Те са енергоспестяващи и трайни във времето. При избирането на осветителни материали е важно да се вземе предвид освен цената, и безопасността. LED модулите, с които работи Рекламна агенция Медия Дизайн не създават риск от внезапни пожари.

Качество и здравина

Материалите за реализиране на всички видове тотеми са с гарантирано качество и издръжливост. Използват се предимно еталбонд, алуминиеви профили, 3M винил и фолио, плексиглас. Това създава препоставка рекламното изделие да има дълъг живот и пълна гаранция от 5 години.


Клиент: Гранит М


Дата:  Август 2019


Гаранция: 5 години


Град: Смолян