VitaFix фреш бар е заведение за здравословни и вкусни храни и напитки. Всичко се приготвя пред очите на клиента, така че да сте абсолютно сигурни, че получавате свежо и апетитно предложение.

Заведението се нуждаеше от брандиране на фирмен автомобил, който да носи посланието на компанията по всяко време – когато пътува за доставки, или докато е паркирал. Довериха се на опита ни и получиха също толкова свежа и атрактивна реклама каквито са и продуктите им.

Рекламна графика и надписи от фолио за VitaFix

Дизайнът пресъздадохме с помощта на висококачествените фолиа 3M – марката, на която сме оторизиран производител. Надписите по автомобила са изпълнени с полимерно фолио 3M Scotchcal 50, което е предназначено за гладки повърхности и средносрочни приложения.

Цветната графика е реализирана с каст фолио 3M Print Wrap Film IJ180mC чрез прецизен солвентен печат. Това фолио предоставя отлична производителност по отношение на прилагане и печат. Използваме най-новите технологии в индустрията, за да гарантираме на клиентите си най-високо ниво на качество на рекламните графики. Благодарение на деветте цвята мастила и точността на изпълнение на принтера, цитрусовият плод от рекламата на автомобила изглежда изключително реалистично. Това от друга страна, помага за по-добро промотиране на продуктите на компанията – виждаш картинката и ти се иска да изпиеш един фреш.

За защита на рекламата от фолио и дълготрайност, фолиото е апликирано със съответстващия ламинат. То е задължителен елемент, за да е в сила и 3M MCS Warranty.


Вижте също: Свежа външна реклама за фреш бар VitaFix



Клиент: VitaFix фреш бар


Дата: Август 2023 


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив