Преди две години брандирахме фирмената сграда на AIT International и Schmitz Cargobull в Долни Богров, София. Инсталирахме двустранен тотем и светещи букви, с които сградата да изпъкне сред заобикалящата индустриална обстановка и крайпътното местоположение.

Schmitz Cargobull е успешна компания с дългогодишен опит в областта на транспортните решения и по-специално на тежкотоварния транспорт. Предлага възможност за транспорт на всякакви товари, разполага със специализирани сервизи, работещи изцяло с оригинални части и отлични професионалисти. Във връзка с необходимостта от брандиране на сервиза в Долни Богров, от компанията ни потърсиха за изработка на светещи и несветещи реклами.


Вижте също: Светещи обемни букви и лого от плексиглас – Schmitz Cargobull, София



Вижте също: Двустранен светещ тотем тип фирмен указател за AIT, София


Светещи букви и лого откроиха сервиза

Инсталирахме обемни букви с алуминиеви страници и лице от плексиглас на фасадата на халетата. Този вид обемни букви се отличава с устойчивост и здравина, елегантен вид и висока трайност. За светещите букви и лого сме използвали едни от най-добрите светодиодни модули – тези на корейската фирма G.O.Q. LED. В комбинация с качествените материали и изпълнение, на практика гарантираме дълъг и безавариен експлоатационен живот на рекламните изделия.

Специфично и интересно е светенето на по-малките букви The Trailer Company. През деня, когато не свети, надписът изглежда черен, а вечер свети в бяло. Това са така наречените обемни букви ден и нощ, за които използваме фолио за светлинни ефекти на 3M.

Табела от Еталбонд с надписи от фолио за офиса на сервиза

За лесна и бърза ориентация, брандирахме офиса с несветеща рекламна табела от Еталбонд в сребрист цвят. Върху нея са сме апликирали надписи от фолио серия 3M Scotchcal 50 с нужната информация. Табелата изглежда елегантно и идеално допълва останалите рекламни изделия и цялостната визия.


Клиент: Schmitz Cargobull сервиз


Дата: Юни 2023


Гаранция: 3 години


Град: Долни Богров, София