Astroida е компания, тясно специализирана в производството на блокове и елементи за хидравлични изделия. През годините успешно са затвърдили присъствието си на европейския пазар в страни като Германия, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция, а извън Европа – Израел и Турция.

За създаването на представителна светеща реклама, от Astroida се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн.

Светещи обемни букви със страници от Алурапид – Astroida, Панагюрище

Светещите обемни букви Панагюрище за Astroida бяха създадени с изпитаната и доказана във времето система от Алурапид. Изделието е изработено със страници от алуминий и лице от плексиглас. По този начин създадено, то е здраво и устойчиво към всякакъв тип неблагоприятни климатични условия като силен дъжд, вятър, градушка и др.

Друго главно предимство на алуминия е, че не корозира. Това от своя страна, е предпоставка за запазването на отличен външен вид години наред.

LED осветяване за надеждна реклама

При осветяването на обемни букви Astroida, нашият екип използва LED диоди с доказан произход и качество. Технологията на модулите на корейският производител – G.O.Q. LED пасва на всяко светещо изделие. Те са доказано енергоспестяващи, трайни и устойчиви. LED технологията на G.O.Q. LED Ви гарантира и безопасност. Светодиодите работят във верига с напрежение 12 V и така се изключва възможността от спонтанно възникване на пожари.


Клиент: Astroida


Дата: Ноември 2018


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище