Предпочитаните от стотици българи магазини за бяла и декоративна козметика Lilly Drogerie откриха още един свой обект, този път е град Добрич. Марката се отличава с отлично съотношение цена- качество на предлаганата гама продукти, както и с личното отношение към клиентите. От Lilly Drogerie се грижат за своите клиенти като им предоставят и своята Лоялна програма, с която те да се възползват от допълнителни бонуси.

Две реклами табели с релефни букви очертават локацията на магазина

Изработихме и инсталирахме две табели от Еталбонд черен мат с релефни светещи букви. Този тип рекламни табели се използват за брандирането на магазини на бранда, като тяхна запазена марка за перфектна визия. Предпочитат се от Лили Дрогерии, заради здравината, надеждността и стилния им вид. Еталбондът е модерно решение не само за рекламни изделия, но и за облицовки, заради множеството си предимства, включително безопасност, пожароустойчивост и лекота на използване. Релефните букви също има редица преимущества, сред които елегантно и впечатляващо излъчване. В комбинация тези материали предоставят на клиента сигурност за дълго време и перфектен вид на рекламата.

Обемни букви с алуминиеви страници на козирката

Освен двете табели, поставихме и обемни светещи букви с логото на Lilly Drogerie на козирката на магазина. Те са изпълнение като букви от алуминий – със страница от алуминиев профил и лиже от плексиглас. Отличават се със здравна и трайност, както и стилен и представителен вид. Много магазини, офиси, банки, бизнес сгради, хотели ги предпочита за своя външна реклама. За тяхното осветяване, използваме специализирани светодиодни модули за рекламни изделия на водещи производители.

Цялостната рекламна визия на магазина привлича внимание и насочва клиентите, представяйки марката в най-добрата ѝ светлина.


Вижте още: Светещи табели за магазин на Lilly Drogerie във Варна



Клиент: Lilly Drogerie


Дата: Декември 2023 


Гаранция: 3 години


Град: Добрич