Верига магазини на Lilly Drogerie станаха изключително популярни в България, заради отличното качество и разнообразие на продукти, коректно отношение, с много внимание към клиентите, множество обекти за лесен достъп, както и бързото и учтиво обслужване.

Lilly Drogerie са наши дългогодишни клиенти, с които работим успешно в десетки проекти за външна реклама и цялостно брандиране на магазините им в различни градове в страната. През лятото на 2021 година изработихме и инсталирахме светещи табели за обекта им на площад „Независимост“ – ул. „Фредерик Шопен“ 4 в град Варна.

Елегантни рекламни табели представят подобаващо компанията

Изработихме табелите със специален снап профил с дебелина 10 см и лице от плексиглас. Този тип алуминиеви профили за табели изглеждат елегантно и предоставят висока трайност и здравина на рекламата. За конкретния обект на Лили Дрогерии, профилите са боядисани в бял цвят. На лицето е апликирано транслуцентно фолио 3M 2330, за да пресъздадем идеално рекламната визия както денем, така и нощем.

Погрижихме се и за надеждното и качествено осветление на табелите. Използвахме LED модулите на G.O.Q. LED, с които рекламите светят ярко и ефективно. Табелите са инсталирани между витрините на магазина, захванати здраво таванно и странично, така че да са сигурни и безопасни и да се впишат в архитектурата на сградата.


Вижте още: Светещи реклами за брандиране на магазин Lilly Drogerie в Добрич



Клиент: Lilly Drogerie


Дата: Юни 2021 


Гаранция: 3 години


Град: Варна