Фирма Actual Industries е сред водещите компании в сектора търговия с индустриални продукти за множество сфери на промишлеността. Захранва с материали сектори като етикетиране, полиграфия, преработка на хартия и гъвкави опаковки, мебелно производство, обувна промишленост, пречистване на води и други. Има офиси и складови бази в София и Пловдив, където се поддържат наличности на почти всички предлагани продукти. Компанията предлага съвременни и иновативни продукти, които улесняват производствата на клиентите.

Наскоро, Actual Industries ни потърсиха за изработка на представителна външна реклама за складовата им база в Пловдив. Клиентите имаха нужда от двустранна светлинна табела, която да е ясно забележима от двете посоки на движението на натоварения булевард „Кукленско шосе“.

Рекламен тотем с логото на Actual Industries сигнализира локацията

Изработихме светещ рекламен тотем, който ясно обозначава местоположението на фирмата. Тотемът е двустранен, за да удовлетворим изискванията на клиента за ясна видимост на обекта. Представлява конструкция от две светещи табели с винил, монтирани на стабилен постамент, облечен с еталбонд. За осветяването на двете табели сме използвали LED модулите на G.O.Q. LED, които се отличават с надеждно, яко и дълготрайно светене.

Цялата светеща реклама се получи доста атрактивна и елегантна, с което бизнесът на клиентите ни ще изпъкне и ще бъде подобаващо представен.


Клиент:  Актуал Индъстрис ООД


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив