Брандиране на Aqua Park Persenk със светещи обемни букви

Като част от цялостното брандиране на аква комплекса в град Девин, Медия Дизайн създаде както обемни букви Девин, така и постави светещ надпис Aqua Park, който да обозначава отдалече местоположението му.

Буквите са направени със страници от алурапид и лице от плексиглас. Така изработени, те са с гарантирана здравина и устойчивост и не изискват почти никаква поддръжка. Обемните букви са монтирани на покрива на една от сградите, върху стабилна метална конструкция, за да подсигурим тяхната надежност и безопасност.

Върху надписа е апликирано 3М транслуцентно фолио за светещи реклами, също пригодено за излагане на открито.  То е в светлосин цвят, за да се впише в дейността на обекта Aqua Park Persenk – темата е вода и водни атракциони. За осветление на буквите инсталирахме корейските светодиоди на  G.O.Q. LED, които са един от фаворитите ни – с високо качество и трайност. Те са изключително устойчиви и енергоспестяващи, като същевременно определят гаранцията на буквите – над 4 години.

Благодарение на прецизната работа на рекламна агенция Медия Дизайн, аквапаркът на СПА Хотел Персенк стана ясно забележим и получи красив светещ надпис.


Клиент:  Persenk


Дата:  юли 2017


Гаранция: 4 години


Град: Девин