Клиент: Спа Хотел Persenk

Дата: юли 2017

Гаранция: 4 години

Вид: Обемни букви от алуминий

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Девин

Брандиране на Aqua Park Persenk със светещи обемни букви

Като част от цялостното брандиране на аква комплекса в град Девин, Медия Дизайн постави светещ надпис Aqua Park, който да обозначава отдалече местоположението му.

Буквите са направени със страници от алурапид и лице от плексиглас. Така изработени, те са с гарантирана здравина и устойчивост и не изискват почти никаква поддръжка. Обемните букви са монтирани на покрива на една от сградите, върху стабилна метална конструкция, за да подсигурим тяхната надежност и безопасност. Върху надписа е апликирано 3М транслуцентно фолио за светещи реклами, също пригодено за излагане на открито.  То е в светлосин цвят, за да се впише в дейността на обекта Aqua Park Persenk – темата е вода и водни атракциони.

За осветление на буквите инсталирахме корейските светодиоди на  G.O.Q. LED, които са един от фаворитите ни – с високо качество и трайност. Те са изключително устойчиви и енергоспестяващи, като същевременно определят гаранцията на буквите – над 4 години.

Благодарение на прецизната работа на рекламна агенция Медия Дизайн, аквапаркът на СПА Хотел Персенк стана ясно забележим и получи красив светещ надпис.