Обемни букви с атрактивна визия, които преобразиха магазин Aquarium София

Медия Дизайн изработи и постави три надписа Aquarium от плексиглас по фасадата на магазин за акваристика Aquarium София. Те грабват вниманието, заради привлекателния си дизайн и отлично изпълнение. Акцентът е поставен върху буквата „Q“, на която е апликирано фолио за светещи реклами на 3М 2330 Light Blue (светлосин цвят). Чертичката на буквата изглежда като вълна, което е тематично за дизайна на логото. С помощта на фолиото подсилихме ефектът му, подсказващ за дейността на магазина.

Буквите са изработени от бял плексиглас, материал който позволява да изпълним специфичните форми за шрифта на логото. Два от надписите за Aquarium София са еднакви по големина и начин на изпълнение – те са по-малки и са като акцент на фасадата. Третият надпис Aquarium е по-голям и обхваща лицето на магазина. Той е осветен със светодиоди  G.O.Q. LED, които се характеризират със своята енергийна ефективност и качество, гарантирайки дългия живот на буквите. Обемните букви са поставени на стабилна метална конструкция, което е гаранция за безопасност и надежност.

Обемните букви са част от цялостното брандиране на магазин за акваристика в кв. Младост, София. За да изглежда още по-привлекателен за клиентите, сме се погрижили и за красивите цветни реклами по витрините, изпълнени от фолио за печат и винил. С тях обликът на Aquarium София е напълно завършен и много атрактивен.


Клиент:  Аквариум.БГ


Дата:  Юни 2015


Гаранция: 3 години


Град: София