Клиент: Части и аксесоари за тунинг на автомобила – Ауто Про

Дата: Ноември 2017

Вид: Печатни изделия

Град: Пловдив

Фирма Auto Pro е наш дългогодишен партньор, който ни се доверява за своя рекламен имидж. В процеса на работа сме доказали своя опит и професионализъм в дизайна и изработката на техните рекламни материали, които носят своята оригинална визия и стил. Висококачествените продукти, които изпълняваме за Ауто про, представят компанията като престижен и надежден партньор.

Auto Pro рекламни материали - представителна визия за фирмените календари и тефтери

Във връзка със своята новогодишна рекламна кампания, фирма Auto Pro ни потърси за дизайна и изпълнението на фирмени календари и тефтери. Изготвихме проект по индивидуален дизайн, който отрязава дейността на компанията и едновременно с това има по-предизвикателна и атрактивна визия.

Календарът пирамидка е с пълноцветен печат върху основата, с дизайна, който създадохме. Тъй като изработихме повече от едно печатно изделие, бе необходимо дизайнът да бъде гъвкав и да стои добре на различни формати. Така и другият работен календар придоби идинтичен вид. Той е едносекционен, с цветен картон за основа в червен цвят – един от фирмените цветове на Ауто Про.

С по-различен дизайн е офис бележникът, който е брандиран в долната си част с логото и контактите на фирмата. По този фин и деликатен начин, рекламният бележник презентира бранда.

Всички, изработени за Auto Pro рекламни материали, правят впечатление с отличния си вид и качествено изпълнение. Нашата цел е клиентите ни да получават най-доброто обслужване и изделия, които не само ги представят в подходяща светлина, но и ги правят по-успешни.