Фирма AutoPro е наш дългогодишен партньор, който ни се доверява за рекламата. За тях сме създали дизайн на запазен знак, обемни букви, интериорни букви и още много изделия. В процеса на работа сме доказали своя опит и професионализъм в дизайна и изработката на техните рекламни материали, които носят своята оригинална визия и стил. Висококачествените продукти, които изпълняваме за АутоПро, представят компанията като престижен и надежден партньор.

AutoPro рекламни материали – представителна визия за фирмените календари и тефтери

Във връзка със своята новогодишна рекламна кампания, фирма Auto Pro ни потърси за дизайна и изпълнението на фирмени календари и тефтери. Изготвихме проект по индивидуален дизайн, който отразява дейността на компанията и едновременно с това има по-предизвикателна и атрактивна визия.

Календарът пирамида е с пълноцветен печат върху основата, с дизайна, който създадохме. Тъй като изработихме повече от едно печатно изделие, бе необходимо дизайнът да бъде гъвкав и да стои добре на различни формати. Така и другият работен календар придоби идентичен вид. Той е едносекционен, с цветен картон за основа в червен цвят – един от фирмените цветове на Ауто Про.

С по-различен дизайн е офис бележникът, който е брандиран в долната си част с логото и контактите на фирмата. По този фин и деликатен начин, рекламният бележник презентира бранда.

Всички, изработени за AutoPro рекламни материали, правят впечатление с отличния си вид и качествено изпълнение. Нашата цел е клиентите ни да получават най-доброто обслужване и изделия, които не само ги представят в подходяща светлина, но и ги правят по-успешни.


Клиент:  Autopro


Дата:  Ноември 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив