От 2008 година AVTOGUMI.BG предоставя удобен и лесен начин за закупуване на автомобилни гуми. В модерния онлайн магазин има разнообразие от марки на водещи производители на гуми за автомобили. Автогуми България ЕООД са първата компания в този бранш, която предлага и услугата за монтаж и баланс на подаден от клиента адрес. На територията на град София се намират двата сервиза на AVTOGUMI.BG, където клиентите могат да се възползват и от висококачествените услуги по монтаж, демонтаж и баланс.

За напълно оборудвания с висок клас техника за обслужване на гуми – Автогуми Премиум Сервиз на бул. „Черни връх“ 117, изработихме външна реклама. Брандирането на обекта включва облицовка на козирката с еталбонд и светещи обемни букви с логото на фирмата.

Светещите букви AVTOGUMI.BG са главен акцент от рекламната визия

Рекламните букви на Премиум Сервиза са изработени със система Alurapid и плексиглас. Страниците са от прахово боядисан в черно алуминий, а лицето е от бял плексиглас с апликирано фолио за светещи табели 3M 2330 Translucent в жълто. По този начин пресъздадохме логото на компанията в елегантен рекламен надпис, акцентиращ върху бранда. Цялата козирка на сервиза е облицована с черен еталбонд, върху който са монтирани светещите букви. На този тъмен фон буквите изпъкват още повече.

За осветлението се доверихме на светодиодните модули от корейския производител G.O.Q. LED, които се отличават с ярко, надеждно и ефективно светене. С тази инсталация светещата реклама на AVTOGUMI.BG има 3 години пълна гаранция. На практика поне още толкова време безпроблемна работа, което гарантира и спокойствие за клиента.

Медия Дизайн предоставя работещи решения за брандиране на обекти

Като производител на външна реклама с богата практика, Медия Дизайн предоставя ефективни решения за брандиране на различен тип обекти – магазини, хотели, заводи, офиси и други. Без значение от сложността и размерите на Вашата реклама, ние ще я изпълним с необходимото внимание и търсено качествено. Където и да се намира обекта Ви – в страната или в чужбина, ще се погрижим да получите рекламните букви или табели в уговорения срок.


Клиент: Автогуми Премиум Сервиз


Дата:  Април 2018


Гаранция: 3 години


Град: София