Bamboo Garden отвори врати през лятото на 2015-та година. Кафе-барът се намира на Гребния Канал в град Пловдив. Изработихме светещата външна реклама на модерния бар – ефектни обемни букви със светодиодно осветление. Получи се наистина впечатляващ надпис, който и денем, и нощем изглежда перфектно и привлича внимание.

Впечатляващи обемни букви за кафе-бар Bamboo Garden Пловдив

Изработихме буквите на Bamboo Garden Пловдив изцяло от бял плексиглас, а върху лицетo им поставихме зелено 3M транслуцентно фолио за светещи реклами. Надписът е осветен с мощните и енергийно ефективни светодиоди G.O.Q. LED, с които ярко изпъква вечер и се вижда отдалече. Буквите от плексиглас, които изработваме, се отличават с прецизна и детайлна изработка. Изглеждат като „изляти“ и дори отблизо не може да се забележи къде са споени листовете плексиглас. Това превръща светещите букви за заведението в едно красиво бижу, което се вписва в обстановката и я допълва със своя стилен и изящен вид.

Освен красиви, обемните букви за Bamboo Garden Пловдив имат отлична стабилност и здравина. А в комбинация и качественото LED осветление, спокойно им даваме 3 години пълна гаранция и поне още толкова безаварийна работа и добър вид.


Вижте също и:

Табели с лика на 46 спортисти гледат гордо от Алеята на олимпийската слава



Клиент:  Bamboo Garden


Дата:  Юни 2015


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив