Дунапак Родина АД – град Пловдив е част от мултинационална компания, специализирана в производството на вълнообразен картон и опаковки. Продуктите са базирани изцяло на рециклируеми и биоразградими материали, което е сред основните ценности на компанията – за по-чиста околна среда.

Австрийският холдинг PRINZHORN притежава фабрики за производство на хартия и за опаковки в Германия, Австрия, Полша, Унгария, Румъния, Украйна, Хърватска, Гърция, Турция, Русия и България.

От Dunapack Packaging Plovdiv се обърнаха към Медия Дизайн за дизайн и изработка на рекламни материали за Кампания 2020. Предпочетоха стилна и изискана визия на печатните изделия, каквато да отговори на имиджа на бранда.

Рекламни продукти с ефектен дизайн за Dunapack Packaging Plovdiv

Изпълнихме индивидуален дизайн на корица на бележник, която да предава по ефектен начин посланието на компанията. Бележникът е със спирала и твърди корици и изглежда изключително представително. Към него в комплект ще върви луксозна метална химикалка с логото на Dunapack Packaging. Освен тях клиентите избраха да брандираме чадър, термо чаша, каландар и памучна еко торбичка.


Клиент: Дунапак-Родина АД


Дата: Ноември 2019


Гаранция: 


Град: Пловдив