Един от многобройните магазини (Estil Пловдив) на известната марка Estil за производство и търговия на пътнически раници, куфари и чанти блесна с изящна и стилна реклама. Обектът се намира в един по най-посещаваните пловдивски молове и вече привлича своите клиенти не само с висококачествените си продукти, а и с привлекателните светещи реклами от Медия Дизайн. Марката Estil излиза на пазара през 2005 г. и до днес се утвърждава като водещ бранд в сектора. Продуктите са издържани естетически – с ефектен дизайн и в разнообразни цветове. Всички куфари, пътни чанти, аксесоари за път и работа с марка Estil се отличават и със здравина и устойчивост.

Магазин Estil Пловдив със стилна табела от еталбонд

Рекламната табела за Estil Пловдив е изработена с устойчива основа от еталбонд, в която са вградени букви от червен плексиглас. Табелата е решена в по-неутрален цвят, за да изпъкне логото на компанията (в червено) и да се впише идеално в интериора на МОЛ-а. Този тип рекламни табели осигуряват безопаност за посетителите, благодарение на свойства като пожароустойчивост на материала еталбонд, както и на висококачественото LED осветление. Това е от изключителна важност за реклама на магазини в масово посещавани и затворени търговски обекти. Използваните G.O.Q. LED модули гарантират дълготрайно и безпроблемно светене на рекламата. Табелите от еталбонд също така се почистват лесно и не изискват никаква допълнителна поддръжка.

Светещи интериорни табели с реклами на продуктите

Двете светещи табели, презентиращи продукти на популярната марка, са перфектно допълнение към брандинга на Estil Пловдив. Те допълват интериора на магазина и го правят по-ефектен и впечатляващ. Изпълнени са от фина и елегантна алуминиева снап рамка за плексиглас. На лицето е апликирано фолио за светещи реклами с пълноцветно изображение, представящо топ модели на предлаганите куфари за път. Интериорните табели внасят доза стил и престиж, като насочват вниманието на клиента към определени продукти, на които търговецът желае да акцентира.

Комбинацията от няколко вида табели помогна на магазин Estil Пловдив да се забелязва отдалече и да прави отлично впечатление на своите клиенти.


Клиент:  Estil


Дата:  Април 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив