Фирма Метал Комерс 70 е доказан лидер във фасадната облицовка, с над 25 години опит в тази сфера. Компанията разполага със собствена производствена база в Пловдив, с високотехнологични машини и обучени специалисти, за да гарантира високо качество на изработваните продукти. Профилирана е в изработка и монтаж на окачени фасади, вентилирани фасади oт стъкло, алуминиев композитен панел (еталбонд), текстолит, керамика. Изпълнява и по-нестандартни решения за фасадно облицоване, както и интериорна облицовка на стени, производство на кашпи за цветя от еталбонд или текстолит, и други.

В края на 2019 година, от Метал Комерс 70 ни потърсиха за дизайн и изпълнение на проект за брандиране на нов фирмен автомобил. Създадохме стилен и модерен дизайн, който да пасва на дейността и престижа на компанията.

Надписи от фолио 3M по страниците и предната част на автомобила

Използвахме устойчиво фолио за изработката на всички надписи с името на компанията и контактите. Фолиото от серия 3M Scotchcal 50 се отличава с отлична трайност при външни условия, здравина и богата палитра от цветове, за реализиране на всеки проект.
Като 3M оторизиран производител, работим изключително с висококачествените материали за реклама на американската компания. Опитът и уменията, които сме придобили за работа с различните серии фолио, ни позволява да даваме гаранция за качество и съвместимост 3M MCS Warranty.

Номер едно каст фолио за печат 3M IJ180mC върху предния капак

Предният капак на фирмения Фиат Добло апликирахме с фолио с пълноцветен печат, с изображение, което презентира дейността на компанията. Без никакво съмнение, предложихме каст фолио 3M IJ180mC за тази външна реклама, предоставящо перфектно покритие на мастилата, лекота на прилагане и висока трайност. Фолито е проектирано за цялостна апликация на автомобили с рекламна графика, като прилепва идеално към 3D кривини. Неговата патентована система на лепилото позволява скоростен и безпроблемен монтаж.

С двата вида рекламно фолио, фирменият автомобил получи атрактивна и модерна визия, с която ще впечатлява по улиците из цялата страна.


Клиент:  Метал Комерс-70


Дата:  Декември 2019


Град: Пловдив