Фирма Флекспринт ООД са сред утвърдените в бранша производители на гъвкави опаковки през последните няколко години в страната. Като част от цялостното брандиране на фирмента им сграда, изработихме рекламен тотем, който е позициониран пред централния вход, така че да обозночава местоположението компанията. Освен информативна функция, тотемът за FlexPrint Пловдив изпълнява и отлична маркетингова функция, в подкрепа на добрия имидж на фирмата.

FlexPrint Пловдив – ефектен тотем с обемни букви от плексиглас

Несветещият тотем Flexprint Пловдив е чудесен вариант за реклама на фирмата, който допринася обектът да бъде лесно забележим и представителен. Основата му облицовахме с алуминиеви панели в същия цвят като сградата. Върху тях поставихме несветещи плексигласови букви, изработени от 3мм червен и 3мм бял опал, каквито са и буквите на фирменото им лого. За букви, които ще се гледат от близко разстояние, тези от плексиглас са много добър вариант. Изглеждат като изляти (цяло изделие), без да се забелязва техниката на произвеждане чрез слепване на отделните страни на буквите. От плексиглас можем да изработим различни по сложност надписи. Изпълнението е прецизно, дори в най-фините детайли. Освен с красива визия, обемните букви от плексиглас, като тези на Flexprint Пловдив, се отличават с устойчивост при външни условия.

Заради трайността на всички използвани материали при направата на тотема, рекламното изделие е с 3 години пълна гаранция, като на практика животът му е поне два пъти по-дълъг. И след осем години тотемът за Flexprint Пловдив е с актуален вид и продължава да изпълнява своята функция.


Клиент:  Flexprint LTD.


Дата:  Октомври 2009


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив