Цялостно брандиране на автомобили с реклама на Gauloises

Sixt Rent a Car е наш доверен партньор, с който често работим съвместно по проекти за облепяне на коли с рекламна графика. В този проект облепихме цялостно автомобилите с марката Gauloises /голям бранд цигари/ с готова визия. Тя съответства на изискванията за рекламиране в този бранш.

Съобразно спецификата на дейността на Sixt (отдаване на автомобили под наем), сме съобразили, че периодът, в който колите са наети с рекламните надписи Gauloises, е кратък (до 3 месеца). Използвахме 3M фолио за облепяне на коли, демонтажът на което е бърз и не остават следи от лепило. За 2 часа връщаме предишната визия на колата до стандартната боя, благодарение на уникалната технология на фолиото от тази серия – 3M Scotchcal IJ40. То е с голяма разтегливост без разкъсване, което значително скъсява времето за разлепяне на автомобилните графики.

Заради честата смяна на рекламни визии на отдаваните под наем коли, фирма Sixt Rent a Car изисква оферта за добри цени, без това да намаля качеството на услугата. За годините партньорство с тях успяхме да им предложим отлична цена и качество за брандиране на автомобили.


Клиент:  Sixt


Дата:  Октомври 2013


Гаранция: 3 години