Genuine Autoparts е фирма с 15-годишен опит в търговията с авточасти в страната и чужбина. За складовата база на компанията, намираща се в София, бул. „Цариградско шосе“ 425, изработихме светеща външна реклама – обемни букви. Рекламата за обекти в индустриални зони изисква да е добре забележима, с цел разпознаваемост сред множеството други сгради.

Светещи букви с алурапид и плексиглас – Genuine Autoparts София

Светещите букви за склада на Genuine Autoparts се виждат отдалече и обозначават местоположението му. Изпълнихме този проект с трайна и устойчива система от алурапид, плексиглас и светодиоди. Лицето на буквите е от бял плексиглас с фолио за светещи реклами 3M Translucent 2330 (цветните букви), гарантиращо яркото и непроменливо светене. Страниците са изработени от алуминий, така че буквите да са леки и едновеременно стабилни. Олекотената конструкция позволява рекламните букви да се монтират по-бързо и лесно.

Букви G, E, N, U, N, E от надписа Genuine и букви U, T, O, P, R,T, S от Autoparts в логото на фирмата са облепени с перфо фолио ден-нощ. Специфичното е, че през деня са тъмносиви, почти черни, а вечер светят бяло. С помощта на това 3M фолио реализирахме и двете лога на компанията (бяло и черно) само с един рекламен надпис. Осветлението на буквите е светодиодно – корейските модули G.O.Q. LED. С тях светещите букви Genuine Autoparts светят силно, a харчат незначително количество електричество.


Клиент:  Дженуин Аутопартс


Дата:  Юли 2016


Гаранция: 3 години


Град: София