Финландската верига ресторанти за бързо хранене Hesburger стъпи и на българския пазар. За кратко време се появиха 18 обекта, разположени в различни краища на страната. Целта на компанията е те да станат 50 за следващите 10 години, а веригата Hesburger да се превърне в национална верига за бързо хранене.

В ресторантите ще намерите разнообразие от бургери, сандвичи, салати, сладкиши и напитки на достъпни цени. В уютна и модерна обстановка ще се насладите на любимата си храна.

По случай откриването на нов обект в София – Hesburger Дружба ни потърсиха за изработката на изделия за външна реклама.

Светещ тотем с нестандартна форма посреща клиентите Hesburger Дружба

Изработихме рекламен тотем с логото на Hesburger, което е монтирано на върха на постамент от еталбонд. Буква „H“ е изпълнен от система за обемни букви с алуминиеви страници с лице от плексиглас. Обемните кръгчета с работното време на обекта и стрелка за Drive In зоната са изработени от плексиглас и също като логото светят. Технологията на изработка на рекламния тотем гарантира здравина и трайност.

LED осветлението на тотема е от висок клас, за да гарантира ярко и дълготрайно светене на рекламата. Използвахме светодиодните модули на корейската компания G.O.Q. LED, които са доказали своята надеждност в процесът ни на работа.

Получи се атрактивен тотем, който впечатлява с елегантност и по-нестандартна визия. Същевременно дава важна информация за обекта на Hesburger Дружба.


Клиент:  Hesburger


Дата:  Септември 2016


Гаранция: 3 години


Град: София