Атрактивна визия на магазин със светещи обемни букви за Kikka Boo Пловдив

Компания Kikka Boo е специализирана в производството и продажбите на бебешки стоки. Брандът получи красива външна реклама от Медия Дизайн, която не остава незабелязана. Изработихме светещи обемни букви и лого, които ефектно брандираха бизнес сградата, където се помещава един от фирмените им магазини – Kikka Boo Пловдив.

Технологията, по която са изработени надписът и логото, е по последни тенденции, така че да удовлетворим изискванията на клиентите ни. Обемните букви са от бял плексиглас, а върху лицето им е апликирано фолио за светещи реклами 2330 нa 3M в цветовете на бранда. Като оторизиран 3М производител, всички изработени от нас реклами, с материали на 3M, притежават гаранция за качество и съвместимост. За придадем ефект на насочено напред светене на обемните букви за Kikka Boo Пловдив, облепихме страниците им с бяло Blockout фолио. От самото му наименование се подразбира, че то блокира потока на светлина, излъчван от светодиодиодните модули.

Използвахме светодиоди на доказания водещ производител в световен мащаб – G.O.Q. LED, които са с вграден чип на Samsung. Тези модули са доказали в практиката ни трайност и безпроблемна работа, заради което спокойно можем да дадем гаранция на светещите реклами от минимум 3 години.

Благодарение на качественото осветление и прецизната ни изработка, обемните букви от плексиглас на KikkaBoo Пловдив изглеждат отлично и денем, и нощем. Обозначават магазина и той е видим и от двете посоки на натоварената улица „Васил Левски“, на изхода на града.


Клиент:  Kikka Boo


Дата:  Декември 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив