LED обемни букви от плексиглас за магазина в Пловдив

За новия обект на Врати Doormann в Пловдив изработихме атрактивни LED обемни букви от плексиглас. Те са част от цялостното брандиране на обекта с външна реклама.

Буквите Врати Doormann са изцяло от плексиглас, с апликирано върху лицето транслуцентно фолио, за да добият вида на логото. Обемните букви изглеждат като излети, благодарение на фината и прецизна изработка, която позволява този материал. Това ги прави много впечатляващи и спомага за по-доброто презентиране на марката. За да са също толкова забележителни и през нощта, използвахме висококачествените светодиоди G.O.Q. LED, които светят ярко и изразходват минимално количество електричество. Единият рекламен надпис Врати Doormann е монтиран върху метална конструкция на козирката на сградата, а другият върху основа от еталбонд, част от облицовката на магазина.

За да бъде завършена визията на обекта, облицовахме колоните и козирката на магазина с червен еталбонд. Облепихме и стъклата с рекламни надписи от фолио.

Възможността Медия Дизайн да изпълни цялостната концепция – от тривиалните надписи от фолио, обличане на фасадата с бонд, изработката и монтажа на светещите LED обемни букви гарантират безпроблемна комуникация и завършен външен ремонт на магазина от една фирма. Така гаранциите и последващата поддръжка са ясно и точно дефинирани.


Клиент:  DOORMANN


Дата:  Май 2014


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив