Коктейл-барът на Хотел Лайпциг е вече с променена визия. За интериорната трансформация се погрижиха от известната хотелска верига, докато ние направихме нова престижна реклама на заведението. Не всичко е ново в L Garden, тук продължиха с традиционното си качествено обслужване, кристален саунд и перфектна кухня и бар.

Яркa двуцветна реклама за Leipzig Garden

Сложихме светещи обемни букви на входа на заведението, над шадравана, с които акцентирахме върху стилната промяна. Изработихме рекламата с алуминиеви профили и плексиглас, в два цвята. Лицето на голямата буква L е от червен плексиглас, докато за надписът „Garden” използвахме зелен. Контрастът е приятен и привлича вниманието, което е важно за такъв тип заведения.

При изработка на обемни букви L Garden се погрижихме рекламата да бъде видима нощем и монтирахме в обемните букви светодиоди G.O.Q. Те са енергоспестяващи, но изключително ярки и правят надписа видим от голямо разстояние.Обемните букви изглеждат още по-красиви след залез слънце, когато осветяват входа на Leipzig Garden.


Клиент:  Leipzig Garden


Дата:  Декември 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив