LMC – Медицински Център Д-р Людмил Димитров е специализиран в диагностика и лечение на дискови хернии и заболявания на опорно-двигателния апарат като коксартроза, гонартроза, плексит и още други. Техният медицински екип е разработил специален комплекс оздравителни програми, които съчетават най-новото съвременно и алтернативно лечение на дискови хернии и заболявания на опорно-двигателния апарат.

От ръководството на центъра се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на ефектна светеща табела с вградени букви за интериора на обекта.

Светеща табела с вградени букви с амбиентно светене за LMC

Рекламното изделие, което посреща клиентите на Медицински Център Д-р Людмил Димитров, е изработено с основа от плексиглас, облепена със сатенирано фолио. Върху нея бяха поставени вградени букви тип сандвич с лице от неръждавейка и прозрачен плексиглас.

Ефектната визия беше постигната чрез техниката за задно осветяване. За тази цел използвахме висок клас LED модули G.O.Q. LED с чип Samsung. Трайни и надеждни, те удължават живота на рекламното изделие.

Контражурно осветяване като акцент в интериора

Контражурно светещите букви са отлична имиджова реклама. Те привличат внимание и въздействат на клиентите, като спомагат марките и имената на компаниите да се запомнят по-бързо.

Рекламна агенция Медия Дизайн изпълнява такива проекти за компании в различни сфери като банкови и застрахователни офиси, луксозни марки за дрехи, хотели, офиси, ресторанти, барове, кафета и пекарни.


Клиент: LMC


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив