Парфюмерия Martinez предоставя на клиентите си висок клас авторски парфюми. Фирмата работи само с френски производители на парфюмни композиции и предлага богат асортимент от над 400 вида мъжки и дамски аромати. Martinez предлага своя собствена линия парфюми, която е изготвена по специална технология и ще се хареса на истинските ценители.

Ефектна светеща табела с винил за парфюмериен магазин Martinez София

От Медия Дизайн се отзовахме за изработката и монтажа на табела за офис на парфюмерия Martinez в кв. Студентски град, София. Закрепихме здраво рекламата за фасадата на сградата. За нас е от първостепенна важност да осигурим безопасността при експлоатацията на всички реклами, които правим.

Табелата изработихме от алуминиеви профили и винилно платно 3M Panagraphics III. Използваният метал е лек, но здрав и устойчив на външни влияния. Винилното платно е от капронови нишки за усливане на здравината, така то не се свива или разтяга при промяна в атмосферните условия. На лицевата част на табелата отпечатахме логото на парфюми Martinez – бяла фигура на орел. Използвахме черен фон, за да се открои максимално образът.

Погрижихме се рекламата да е видима и нощем с kорейските светодиоди G.O.Q. LED, които са с изключително ярки и енергоспестяващи. Така изработена рекламата, има дълъг живот и гаранция от 3 години.


Клиент:  Martinez


Дата:  Март 2017


Гаранция: 3 години


Град: София