Ресторант-градина Metamorfosi е ново, модерно заведение в центъра на Пловдив, където ще се насладите на вкусно приготвени ястия и отпускаща обстановка. Независимо дали ще го предпочетете за семейно събиране, фирмено парти или приятелска среща, ресторант Метаморфози ще създаде необходимата атмосфера, за да се чувствате комфортно и да ви се струва, че времето лети. Стилният интериор и лятна градина ще Ви очароват, предразполагайки спокойно да се отпуснете и да се поглезите всичките си сетива.

За новооткрития Metamorfosi Restaurant изработихме светеща външна реклама. Тя представлява табели от еталбонд с вградени букви от плексиглас. Табелите се вписаха напълно в стила на заведението и подчертаха неговата изисканост и елегантност.

Metamorfosi Restaurant с елегантна черни табели от еталбонд с релефни букви

Табелите за Metamorfosi Restaurant & Garden изработихме от еталбонд в стилен черен цвят, на който перфектно се открои свежото цветно лого на ресторанта. Надписът restaurant & garden е прорязан в лицето на табелите. Докато логото с името на заведението представлява релефни букви от плексиглас опал и цветно фолио за светещи реклами. Тези елементи за изпъкнали от лицето на табелите и светят с ярко сияние, което изпъква на тъмната основа.

Двете табели са монтирани под ъгъл на изградената декоративна стена на градината. Закрепени са стабилно, за да гарантират безопасността на клиентите и преминаващите покрай инсталацията.

Погрижихме се и за трайното и качествено осветление на табелите, като използвахме едни от най-добрите LED модули на пазара – тези на G.O.Q. LED. Използваните материали, технология на изработка и надеждното осветление гарантират на светещата реклама за Metamorfosi Restaurant & Garden дълготрайност и здравина.


Клиент:  Ресторант Matamorfosi


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив