Изработихме изключително стилна интериорна табела от плексиглас за IT фирма – Nemetschek Bulgaria. Заложихме на интериорна реклама от плексиглас, която е винаги актуална и стилна. Тя напълно отговаря и на същността на компанията, а именно – поглед, устремен в бъдещето.

Табела от плексиглас за офиса на Nemetschek Bulgaria в София

Рекламна агенция Медия Дизайн изработи несветеща плексигласова табела с обемни релефни букви. Основата ѝ е от 10 мм прозрачен плексиглас, върху който апликирахме 3М SC50-120 черно мат фолио. За буквите и логото използвахме отново 10 мм плексиглас, но цвят бял опал. Въру тях  поставихме цветно фолио серия 3М Scotchcal 50 в оранжево, жълто и бяло, така че да се получи съответствие с фирмените цветове на Nemetschek Bulgaria. Обемните букви и лого ясно контрастират на черния фон на табелата и се виждат идеално.

Като резултат от прецизната работа на нашия екип, Nemetschek Bulgaria получи елегантна интериорна табела, която несъмнено ще прави впечатление на посетителите в офиса им.

Ние, от Медия Дизайн, разчитаме на богатия си опит в изработката на табели, всякакъв вид външни реклами и рекламни материали, за да предложим винаги най-оптималното и качествено решение, съобразено с изискванията на клиентите ни.


Клиент:  Nemetschek Bulgaria


Дата:  Август 2017


Гаранция: 3 години


Град: София