Оптики Optodent отвориха врати и в град Панагюрище. Предлагат голямо разнообразие от диоптрични и слънчеви очила, аксесоари за тях и всички съпътстващи услуги за диагностика и поддръжка. Работят изключително със съвременна и модерна апаратура, за да отговорят на последните стандарти в индустрията и да предоставят на клиентите висококачествени продукти и обслужване.

За най-новия обект, от компанията ни потърсиха за изработка и монтаж на външна рекламатабела Панагюрище и облепяне на стъклена фасада.

Светеща табела с винил и рекламно фолио за витрините откроиха оптиката

За да се отличи на фона на останалите обекти в ритейл парка, брандирахме оптиката с рекламна табела с алуминиеви профили и винилно лице. Този вид табели, се характеризира с висока устойчивост, представителна визия и гъвкавост при изработка и монтаж. При големи табели като тази на Optodent, системата с винил е най-подходяща. Тя гарантира здравина и трайност за много дълъг период. С вградените LED модули от най-висок клас, рекламата е и ефективна и надеждна, и съответно за нея не се изисква поддръжка. Това спестява средства и елиминира проблеми на собствениците.

Като допълнителен детайл от рекламната визия, поставихме и фолио с логото на компанията на стъклената витрина, над вратата на оптиката. По този начин се очертаха границите на обекта и ясно се анонсира бранда.


Клиент: Оптика Optodent


Дата: Април 2022


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище