Част от цялостното брандиране на магазин Фреш Маркет Галакси в Карлово, са интериорните PVC букви на една от стените. Поставихме светещи и несветещи реклами, за да направим обекта разпознаваем и лесен за навигация от клиентите. Рекламен тотем, обемни букви от алуминий, светещи менюта създават отличен имидж на магазина.

Обемни PVC букви насочват клиентите към щанда с ядки

В обекта имаше нужда от изграждане на ясна визуална комуникация, за да може клиентите да намират лесно и бързо търсените продукти. Затова поставихме релефни PVC букви на сектора с ядки и сушени плодове. Буквите са ярки и атрактивни, за да привлекат внимание и да насочват. Изработени са от ПВЦ, боядисано в оранжев цвят. Монтирани са директно на стената над щандовете.

Защо да изберете PVC букви?

Обемните букви от PVC, ABS и плексиглас все по-често се предпочитат от бизнеси в различни браншове, заради доброто съотношение цена-качество и леката им конструкция. Плексигласът има много предимства като материал при производството на обемни букви, което определя и по-високата цена на този тип надписи, в сравнение с останалите две пластмаси. Най-бюджетното решение са PVC буквите. Те са подходящи за несветещи надписи като интериорна и външна реклама.

Голямо предимство на изработените от ПВЦ рекламни букви е това, че са много леки и лесни за монтиране. Инсталират се върху стени, прегради, паравани със или без отстояние. Също така могат да се комбинират с еталбондова табела. Обработката на материала позволява да се изпълнят и по-детайлни елементи и нестандартни шрифтове. Могат да се боядисват в широка гама цветове, според фирмената идентичност и желание на клиентите. В комбинация с фолио, също се получават интересни рекламни надписи.

Поставени в интериора на магазини, офиси, банки, медицински центрове или заведения, те са едно чудесно допълнение към цялостната обстановка. Техният представителен вид ги прави идеален избор за имиджова реклама.


Клиент: Фреш Маркет Галакси


Дата:  Март 2022


Гаранция: 2 години


Град: Карлово