Рилус е верига мебелни магазини, която от основаването си през 1996 година се е наложила като един от лидерите в сферата на обзавеждането. Качеството на обслужване, уникалност на дизайнерските решения, както и абсолютната коректност, са само част от приоритетите на компанията. Напълно отдадени на работата си и с безупречен професионализъм, от Рилус вече повече от 20 години помагат на клиентите си при избора им на обзавеждане за дома, офиса, хотела.

Партнирайки си с водещи европейски фирми в обзавеждането, в магазините на Рилус може да намерите огромно продуктово разнообразие. То ще ви предостави всичко необходимо за оформянето на мечтания интериорен вид.

Светещи обемни букви от алуминий Rilus

От мебелен салон Rilus ни възложиха поставянето на светещи обемни букви за магазина им в Пловдив, които да се впишат в стила на мебелната верига. Сградата е с характерен модерен дизайн, който по категоричен начин подчертахме с красиви светещи букви.Локацията на магазина е в началото на един от входовете/изходите на града. Големината на рекламата, позиционирането ѝ на покрива, както и близостта на сградата до пътя, правят надписа видим денонощно.

Спазвайки строгите изисквания за безопасност, захванахме обемните букви със здрава метална конструкция. Така рекламата има нужната устойчивост.

Атрактивният надпис изработихме от алуминий (алурапид) и плексиглас, с LED осветление. Алурапидът, от който са направени страниците, е лек и лесен за монтиране на труднодостъпни места. Същевременно степента на издържливост на този метал срещу атмосферни условия е изключително висока. Лицето на светещият надпис Rilus изпълнихме от бял плексиглас. Благодарение на използваните висококачествените корейски светодиоди G.O.Q. LED, се получи ярък рекламен надпис на мебелния магазин.

Над стъклената фасада, по цялата ѝ дължина, монтирахме светодиоден кант, който по уникален начин подчерта сградата на мебели Rilus.


Клиент:  Rilus


Дата:  Юни 2011


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив