Клиент: Хотел Роял Бийч Барсело

Дата: Май 2007

Гаранция: 2 години

Вид: Табели от еталбонд

Град: Слънчев бряг

Марката Barceló покрива световните стандарти за висок клас хотели – 4 и 5 звезди. С множество хотелски комплекси по целия свят, Barceló се нарежда сред едни от най-престижните и луксозни брандове в този бранш. За хотела в Слънчев бряг – Royal Beach Barceló, разположен непосредствено до брега, имахме удоволствието да изработим външна и интериорна реклама.

Визуална комуникация за Royal Beach Barcelo Слънчев бряг

За брандирането на Royal Beach Barcelo Слънчев бряг, бяха необходими множество указателни и информационни табели. Спазихме всички изисквания на бранда, така че готовите рекламни изделия да съответстват на високите им стандарти. По-голямата част от табелите са изработени от еталбонд в цвят релевантен на цвета на бранда – златист. Върху тях са поставени надписи и картинки от висококачествено рязано фолио на 3M. Еталбондови са табелите до асансьорите, секторите, номерата на стаите. Отличават се с елегантен вид и подхождат на луксозния интериор.

Други изделия от цялостната визуална комуникация, които изработихме са: плексигласовите табели с апликирани надписи от фолио, фолио с пясъчен ефект по стъклата, светлинни табели на паркинга. Светещите информационни и указателни табели са с лице от плексиглас и страници от алуминиев профил. Част от тях са захванати за тавана на паркинга с конзоли. Тези на входа на паркинга пък са монтирани директно на стената.