Медия Дизайн се погрижи за брандирането на мол в Слънчев бряг. Поставихме стилни светещи тотеми и табели за Royal Beach Mall на всички ключови места по обекта, които да привличат вниманието на минувачите.

Светещи ефектни тотеми за Royal Beach Mall Слънчев бряг

Тотемите, които изработихме са с устойчива конструкция от еталбонд. По външните им краища са „рамкирани“ със специална система алуминиеви профили за тотеми. По тях са монтирани релефни букви и елементи (логото), които са облепени с фолио за светещи реклами на 3М. Цветовете на фолиото перфектно допълват стилната визия на съоръжението. В средата на всеки тотем е монтирана снап рамка с лице от плексиглас, която предлага лесна и бърза смяна на визии

Табели с логото на Royal Beach Mall по сградата

Светещите табели също са ситуирани по най-добрия начин на обекта, така че да не останат незабелязани. Основата им отново е от еталбонд, а върху нея са монтирани обемни букви от плексиглас „Royal beach Mall“ и лого.

Елементите по тотема и табелите са осветени с дълготрайните и енергийно ефективни светодиодни модули на G.O.Q. LED. Именно корейските диоди допринасят за още по-атрактивния им външен вид нощем.

Визията на всички табели и тотеми на Royal Beach Mall в Слънчев бряг са абсолютно идентични, така че по-лесно да се асоциират с търговския обект. Освен това тази външна реклама е с дизайн, който се вписва в стила на естетически издържаната сграда.

Медия Дизайн гарантира за качеството на всички свои рекламни изделия, доказали се през дългите ни години професионален опит.  С пълната гаранция от 4 години, сме подсигурили задълго спокойствието на собствениците на МОЛ-а. Сигурни сме, че няма да им се наложи поне 7 години поддръжка на светещите реклами.


Клиент:  Royal Beach Barchelo


Дата: Март 2017


Гаранция: 3 години


Град: Слънчев бряг