Спортни магазини Sport Box предлагат богата гама от спортни стоки на ексклузивни марки на Wilson, Salomon, Globe, Crocs, Spyder, Rip Curl, Suunto, Brico. Фирма МТК Спорт ООД, чиято собственост е марката Sport Box, има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна – София, Пловдив, Бургас, Банско и др.

За магазина в град Пловдив, намиращ се на бул. Свобода 69 (срещу МОЛ Пловдив), изработихме светещи обемни букви и брандирахме с винилни реклами и фолио витрините.

Обемни букви от плексиглас с перфектно светене – Sport Box Пловдив

Обемните букви за магазин Sport Box Пловдив са изработени изцяло от плексиглас, с елемент, апликиран с оранжево рязано фолио. Страниците на буквите са с блокаут фолио, за да светят само напред и светлината да не се разсейва. Монтирани са на здрава метална конструкция, така че да са стабилни и устойчиви на напора на вятъра. Осветлението е гарантирано ярко и надеждно – светодиодите на  корейската фирма G.O.Q. LED.

Като част от брандирането на магазина, сме поставили винилни реклами на витрините с красива алуминиева рамка. Поставили сме и реклами от фолио на стъклата с топ марките, които се предлагат от Sport Box. Фолиото е наредено шахматно и изглежда доста атрактивно.


Клиент:  Sport Box


Дата:  Май 2014


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив