Елегантно лого на марка Styler

Фирма Нов Стил е производител на мъжки облека с марка Styler на българския пазар от 1991 година. Повече от четвърт век те следят водещите световни модни тенденции, налагайки изчистена и стилна мъжка линия. Самото име на марката подсказва, че приоритетно за Нов Стил е да поднесе на своите клиенти имидж и лукс със стилните си продукти.

Нов Стил е не само дългогодишен наш партньор, а и един от първите ни такива. Фирмата ни довери изработването на логото на Styler за стилната, изчистена линия на дрехите им. Логото стои еднакво добре на различни рекламни материали.

Дизайн на лого, актуален повече от 20 години

Дизайнът на логото Styler е решен от две части – графична и текст с изчистен шрифт. Оцветено в два цвята, като основният е оранжев. Този цвят е неслучайно избран – той символизира престиж. Малката стрелка от два елемента (оранжев и син) е поставена пред надписа Стайлър. Изписването на марката е направено така, че представлява една непрекъсната линия.

Всеки един запазен знак трябва успешно да пресъздава концепцията на марката. Стремежът към безупречност и качество е отлично въплътен в това на Styler. То е също толкова изискано и елегантно, колкото са и дрехите направени от професионалистите на фирма Нов Стил.


Клиент:  STYLER


Дата:  Февруари 1994


Град: Пловдив