Верига T-market е наш партньор от дълго време и винаги се доверява на опита и професионализма ни за изработката на своите рекламни изделия. При нашата съвместна работа сме доказали бързина и качество на обслужването. Благодарение на доверието, което T-market ни гласуваха да изпълняваме рекламите на всички магазини в цялата страна, се постигна идентичност във визиите им и разпознаваемост на марката.

Светеща табела с винил на входа на T-market Карлово

Поставихме голяма светеща табела с лице от винил на входа на T-market Карлово, която освен че обозначава обекта, акцентира върху марката. Табелата е с елегантна визия, благодарение на използваните специализирани профили за изработка на винилни табели. Те изглеждат фини и изпъват винилното платно идеално, така че лицето изглежда като изработено от листов материал. В комбинация с качествения винил 3M Panagraphics III и светодиодите на G.O.Q. LED, светещата табела на T-market Карлово е с гарантирана трайност и здравина за дълго време. Снимките, които виждате, са от октомври 2017 г., а табелата е монтирана през лятото на 2012 г. Както и сами виждате, времето не е оказало никакво въздействие върху вида и функционалнотта ѝ. Вече 5 години табелата работи безотказно.

Несветеща табела с винил – практично решение за магазини

Несветещата табела, отстрани на магазина, е с винил, върху който са апликирани логото и слогъна на веригата, изпълнени от рязано фолио. Тя е изпълнена с тънък алуминиев профил, специализиран за винилни реклами. Профилът позволява лесна и бърза замяна на рекламите, което е много подходящ вариант за обявяване на промоциите в магазини, например. В случая табелата служи и като стилна имиджова реклама на марката T-market. Гъвкавото приложение и отличен вид я правят предпочитана за този тип обекти.


Клиент:  Т-МАРКЕТ


Дата:  Август 2012


Гаранция: 3 години


Град: Карлово