Верига супермаркети T MARKET е предлага на своите клиенти богат асортимент от продукти в 45 малки и големи градове в цяла България. Те се грижат да имате първокласни, пресни и свежи хранителни продукти, както и нехранителни стоки. Те се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна светеща табела Разлог.

Реклама за T-market с трайна и качествена система за табели, Разлог

Брандирахме един от търговските обекти на веригата T-market, намиращ се в град Разлог, с доказано най-добрата система за светещи табели. Използвахме винил 3M Panagraphics III за лице натабелата в комбинация с алуминиеви профили за табели и светодиодно осветление.

Гърбът на табелата също е от алуминиева ламарина Стуко, която е много добър рефлектор. Така изработена, табелата на практика има живот много по-дълъг от гаранционния педиод – поне 7-10 години. Цялата табела е много здрава и устойчива, понеже алуминият не променя вида си, а светодиодите G.O.Q. LED имат много дълъг живот. Гарантирано T-market Разлог получава реклама, която им осигурява спокойствие за дълго време и минимална поддръжка.

Доверие и качество

Като част от веригата магазини, T-market Разлог има идентична рекламна визия с останалите обекти, за да се постигне разпознаваемост на бранда. От дълго време работим с Т-Маркет и брандираме техните магазини със светещи и несветещи рекламни табели. Компанията ни гласува доверие за своите външни рекламни изделия, които с времето са доказали качеството си.


Клиент:  Т-МАРКЕТ


Дата:  Октомври 2016


Гаранция: 3 години


Град: Разлог