Клиент: Верига магазини Т-маркет

Дата: Октомври 2016

Гаранция: 3 години

Вид: Светещи табели с винил

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Разлог

Трайна и качествена система за табели – T-market Разлог

Брандирахме един от търговските обекти на веригата T-market, намиращ се в град Разлог, с доказано най-добрата система за светещи табели. Използвахме винил 3M Panagraphics III за лице на

табелата в комбинация с алуминиеви профили за табели и светодиодно осветление. Гърбът на табелата също е от алуминиева ламарина Стуко, която е много добър рефлектор. Така изработена, табелата на практика има живот много по-дълъг от гаранционния педиод – поне 7-10 години. Цялата табела е много здрава и устойчива, понеже алуминият не променя вида си, а светодиодите G.O.Q. LED имат много дълъг живот. Гарантирано T-market Разлог получава реклама, която им осигурява спокойствие за дълго време и минимална поддръжка.

Като част от веригата магазини, T-market Разлог има идентична рекламна визия с останалите обекти, за да се постигне разпознаваемост на бранда. От дълго време работим с Т-Маркет и брандираме техните магазини със светещи и несветещи рекламни табели. Компанията ни гласува доверие за своите външни рекламни изделия, които с времето са доказали качеството си.