Локацията на любимия рибен ресторант на пловдивчани – Ресторант Рибарника е известна на всички. В него ще се насладите на вкусно приготвени рибни деликатеси и елегантна обстановка в типично средиземноморски стил. Обслужването е също на високо ниво и със сигурност ще останете удовлетворени. Ресторантът разполага с всички външни удобства и атракции, за да направи посещението на своите клиенти още по-приятно: голяма градина с ефектна растителност, детски кът, изкуствено изградени езера, заобиколени от множество морски пейзажи.

От Ресторант Рибарника отново ни потърсиха за осъществяването на проект за интериорна реклама. От началото на съвместната ни дейност, свързана с брандирането с обемни букви и винилни табели, нашите партньори от атрактивния ресторант ни се доверяват напълно за изпълнението на всички рекламни изделия.

Фонтанът ди Треви в Рим оживя върху платно в една от залите на Ресторант Рибарника

За декорация на едно от помещенията в ресторанта използвахме табела с текстилно лице, върху което е отпечатано изображение на Фонтана ди Треви. Благодарение на финия и елегантен алуминиев профил, табелата стои като картина на стената. С ярки и наситени цветове, които греят от платното, ефектната табела освежи интериора и напълно се вписа в модерната обстановка.

С помощта на текстилни табели могат да се създадат ефектни репродукции на картини, имитации на фототапети чрез отпечатване на пейзажи или снимки, или рекламни визии за магазини. Освен това табелите с текстилно лице могат да бъдат и светещи, което допълнително подсилва ефекта на изображението или рекламното послание. Подходящи са за молове, заведения, магазини, офиси, банки и т.н.

Фолио с печат на Колизеума допълни интериорния дизайн

Една от вратите трябваше да бъде умело прикрита, за което използвахме 3M фолио с пълноцветен печат с кадър на Колизеума. Задачата бе успешно завършена, а визуално вратата се превърна в красив фототапет. По този начин интериорът на помещението в ресторанта се обнови и му се придаде доза италиански стил и атмосфера.


Клиент:  Рибарника


Дата:  Октомври 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив