Ефектна реклама на входа на White Bar

Ако сте почитатели на луксозното обзавеждане, добрата кухня, качествени напитки и хубавата музика, то е много вероятно White Bar да се превърне в любимото ви място. Заведението е част от луксозния хотел Лайпциг, който се намира на бул. „Руски“, в центъра на град Пловдив. Тук е подходящото място да изпиете сутришното си кафе, да разпуснете с коктейл след работа или да се забавлявате в модерния нощен бар.

За изисканото заведение, изработихме ефектна светеща реклама, която подсилва имиджа на White Bar. Името на бара през деня се вижда ясно в два цвятабяло и черно, докато нощем свети само в бяло. Надписът е двуцветен – White е в бял цвят, докато Bar е пълната му противоположност – в черно. Встрани от тротоарната алея, буквите привличат вниманието със стилната си визия.

Светещи плексигласови букви с ефект Ден и Нощ

Рекламните букви от плексиглас White Bar монтирахме на стабилна метална конструкция, върху един от шадраваните в градината на бара. Изработени са с черни плексигласови страници, облепени с блокаут фолио, като по този начин рекламата свети само напред и няма разсейване на светлината. Лицето на обемните букви е от бял плексиглас, върху който сме апликирали транслуцентно фолио. То подсилва ефекта на осветлението – светодиоди G.O.Q. LED с чип на Samsung, давайки му допълнителна яркост.

За да светят и двата надписа в бяло, използвахме технологията Ден и Нощ. Чрез нея черни лога могат да светят в бяло през нощта. Начин на изпълнение на обемните букви Bar е точно такава. Облепихме го със специално черно перфо фолио 3M Dual Color Film, чиято текстура е с множество малки дупчици. Светлината минава през тях и ние виждаме надписа да свети в бял цвят.

White Bar добави елегантна реклама към екстериора си, която с ефектното си осветяването Ден и Нощ няма как да остане незабелязана.


Клиент:  White Bar


Дата:  Юни 2014


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив