Верига магазини Златна рибка са специализирани в продажбата на продукти за коса. В богатия им асортимент от изделия ще видите имената на едни от най-известните световни брандове в тази сфера. Веригата може да се похвали и с това, че е единствен дистрибутор на част от марките не само в България, но и в цяла Югоизточна Европа. Zlatna ribka изгражда и първия за страната онлайн магазин за продажба на професионална козметика за коса.

На входа на магазин Zlatna Ribka Mall Plovdiv поставихме красиви рекламни букви, с изчистен дизайн. Тук клиентите на веригата ще получат експертни съвети от консултантите. Компетентните и усмихнати служители ще бъдат техен персонален водач в света на козметиката за коса. Приоритет за всеки един от магазините на Златна рибка е топ нивото на обслужване.

Елегантното светещо лого пасна отлично с визията на Zlatna ribka Mall Plovdiv

Надписът Zlatna Ribka представлява логото на веригата, изработено от бял плексиглас в комбинация с черно фолио. Вписва отлично с визията и интериора на магазина, в който преобладава белия цвят. Стилните букви са лицето на магазин Zlatna Ribka Mall Plovdiv – те отлично си кореспондират с по-луксозната атмосфера в търговския център.

Технологията на изпълнение на обемните букви на магазина за козметика гарантира не само перфектния им вид, но и трайността и безопасността им. Надеждността на светещата реклама е от огромно значение, особено на места, където има много хора в постоянна близост, както е в този случай. С помощта и на качественото осветление на корейската фирма G.O.Q. LED, сме осигурили гарантирано ефективно и безопасно светене на рекламните букви на магазин Zlatna Ribka Mall Plovdiv.


Клиент:  Zlatna Ribka


Дата:  Март 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив