Zlatna Ribka senses Пловдив е модерен салон за красота, който разполага с необходимите професионалисти и качествени материали за оформянето на Вашия неповторим стил. Можете да го откриете на ул. „Софроний Врачански“ 22.

Златните ръце на гримьори, фризьори и маникюристи ще се погрижат да се почувствате като крал или кралица. Работи се изключително с професионални продукти на водещи марки, специализирани в грижата за косата.

Табела с дървесен десен насочва към Zlatna Ribka senses Пловдив

Изработихме двустранна табела от еталбонд, която е облепена с дървесно фолио. Надписите Zlatna Ribka и senses са изпълнени като релефни букви. Те са „сандвич“ от прозрачен плексиглас за основа, бял плексиглас и фолио – за лице. Всъщност светят само надписите с ефектно бяло сияние. Цялостната визия на тази външна реклама за салона за красота е атрактивна и свежа. Отговаря изцяло на стила на марката и прави обекта разпознаваем за клиентите.

Трайност и здравина на рекламата

За осветлението сме използвали мощните и ефективни светодиодни модули G.O.Q. LED. Те се отличават с трайно и надеждно осветление, поради което животът на рекламните табели и се удължава значително. В комбинация с останалите използвани материали на тази двустранно светеща табела за Zlatna Ribka senses Пловдив се покриват от 3-годишна пълна гаранция. Към днешна дата табелата за салона на Zlatna Ribka е на 7 години и продължава да функционира безпроблемно в перфектен вид.


Клиент:  Zlatna Ribka senses


Дата:  Април 2012


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив