• t-market_2
  • Дизайн и изработка на светещо меню за пицария, Стара Загора
  • Несветеща табела и светещи колони, магазин Конкорд

Рекламните табели са най-добрия начин за привличане на вниманието на клиентите. Особено когато са осветени, те се виждат еднакво добре и през деня и през нощта. Една добре изпълнена външна реклама увеличава клиентите на обекта, респективно продажбите. От голяма важност е табелата да е изпълнена от качествени материали – за по-дълъг живот и рядка поддръжка. Затова е важно външната реклама да е с перфектна изработка и атрактивен дизайн, за да достигне посланието до потребителите. В рекламна агенция Медия Дизайн изработваме множество видове светещи и несветещи рекламни табели – указателни табели, информационни табели, табели, рекламиращи продукти, изпълнени по високотехнологични стандарти. Нашият дългогодишен опит в изпълнението на рекламни табели позволява да реализираме и най-нестандартните проекти.

Видове рекламни табели, изработвани от Медия Дизайн

Светеща табела с лице от винил

Светеща табела с винил мебели Perfecta, изработка Медия ДизайнСветещите табели с лице от винил са с лека алуминиева конструкция и се монтират лесно и бързо. Препоръчва се табели с винил да се изработват в случаи, че те са с размери над 305смx80см (дължина x ширина). Благодарение на достатъчната големина на винилната ролка, на практика могат да се изработят табели с неограничен размер.

Алуминиевите профили на светещите табели защипват винила така, че той е максимално изпънат и табелите изглеждат идеално. Най-типичните приложения са: светещи табели за бензиностанции, светещи табели с големи размери за монтаж на фасади и покриви.

 

 Виж повече

Светеща табела с лице от плексиглас

Светещи табели за ресторант Godilza, СофияСветещите табели с лице от плексиглас са с изцяло алуминиева конструкция, което осигурява здравина и стабилност на рекламата. Лесни и удобни са за монтаж в ниши, заради олекотените профили. Табелите с лице от плексиглас са по-евтини от тези с винил. Затова при размери на табела под 300смx80см спокойно може да се поръча вариантът с плексиглас.

Заради твърдата си основа, върху светещите табели може да се монтират и релефни или обемни букви от плексиглас. Освен това лицето от плексиглас може да се огъва хоризонтално или вертикално, с което се създава ефект на обемност.

 

Виж повече


Несветеща табела с лице от винил

Несветеща табела с лице от винил и алуминиеви профилиРекламните табели от винил и алуминиеви профили са с отличен външен вид и това ги превръща в най-предпочитания вариант за реклами, които ще се гледат отблизо. Леката и лесна за монтаж конструкция позволява несветещи табели с винил да се монтират на места, до които достъпът е затруднен. Например, фасади на високи сгради (рекламни калкани и билбордове).

Алуминиевата конструкция е устойчива при всякакви външни условия и за разлика от металната не изисква никаква поддръжка. Рекламна агенция Медия Дизайн препоръчва да използвате този тип табели, ако не се налага честа смяна на винилното платно.

 

Виж повече

Рекламна табела от Еталбонд, Медия ДизайнТабелите от еталбонд се отличават със здравина и висока трайност. Предимство на този вид табели е леката конструкция, която опростява монтажа дори на табели с по-големи размери. Несветещите табели от еталбонд са с гаранция за дълъг живот, благодарение на високата устойчивост на материала. Веднъж монтирани, те остават с непроменен във времето външен вид.

Подходящи са брандиране на магазини, облицовки на колони, табели за обекти в по-замърсени индустриални зони, интериорни табели. Цената им е много по-изгодна за клиентите в сравнение с табелите от ламарина или тези от плексиглас, заради предимствата на еталбонда. Инвестирайки в еталбондова табела клиентите на практика си осигуряват реклама с неограничена трайност, която им пести и средства за поддръжка.

 

 Виж повече

Трайни рекламни табели

Алуминиевите профили, които използваме за изработката на табелите в рекламна агенция Медия Дизайн, са много здрави и трайни. Те позволяват прецизна и фина сглобка, така че табелите изглеждат идеално отблизо и отдалече. Конструкцията е с голяма якост, устойчива на силен вятър, влага и големи температурни разлики. Вашата табела няма да има нужда от средства за редовна поддръжка. По табелата няма да има никакви следи от ръжда, така дори и след 10 години тя ще изглежда като нова.
Друго голямо предимство на алуминиевите профили е леката конструкция, която прави монтажа много по-бърз и го опростява. Така, че дори обекти, които са на места с труден достъп, могат да бъдат брандирани с рекламни табели. Специалното захващане на профилите позволява, когато се използва винил, той да бъде перфектно изпънат, така че рекламните табели да изглеждат идеално.

  • рекламна табела с алуминиеви профили
  • IMG_8509
  • Светещ рекламен тотем за заведение в Пловдив, bar Verbo

  • Светеща табела Pall Mall, изработена от Медия Дизайн
  • Светеща табела с лице от винил и колони за магазин, облечени с еталбонд
  • Светещо меню за заведение в Свети Влас

Качество на отлична цена

Добрата цена също е от значение. Предлаганите рекламни табели, които монтираме на територията на цялата страна, са на възможно най-изгодни цени. Клиентите ни получават качествени светещи и несветещи табели, изработени по нови технологии и с дълготрайни материали. Комбинацията от професионализма на нашите специалисти и съвременни технологии на монтаж и сглобяване позволяват издаването на пълна гаранция до 5 години на табелите, изработени от Медия Дизайн.

Всички рекламни табели се изработват по стандарта, определен от БАПРИЕ. Целият процес по изпълнението на табелите е в пълно съответствие с всички изисквания на асоциацията за сертифициране на рекламни съоръжения. За изработката на всички външни реклами рекламна агенция Медия Дизайн притежава сертификат за качество от БАПРИЕ. Освен това за рекламните табели се ползват само качествените материали на компанията 3М с 3M MCS гаранция за трайност и съвместимост.